Lokal lagring verkar vara inaktiverat i din webbläsare.
För den bästa upplevelsen på vår webbplats, bör du aktivera lokal lagring i din webbläsare.

Om KAITEN

KAITEN Sverige AB är distributör och försäljare av KAITEN I Skandinavien.

Danmark, Norge, Sverige, Finland, Åland, Grønland, Island och Færøerne.

www.KAITEN.info

KAITEN:s historie:

1976: Elev av Sensei Hiroshi Shirai, Horst Hinschberger, designar tillsammans med Sensei Shirai olika karatedräkter, i första hand för egen användning.

Men efter kort tid etableras ett företag vars syfte är att producera och leverera karate dräkter som lever upp till de krav och principer som han genom många år har levt och tränat efter.


2004: ShotokanShop Danmark etableras för att hantera den ökande efterfrågan efter kvalitets dräkter i Danmark, som är producerad under hänsyn till miljö och arbetstagare.

Kamikaze -> KAITEN:

2007: KAITEN har mer än 150 anställda i produktion och distribution runt i hela världen. Namnet har ändrats ifrån Kamikaze till KAITEN, för att undvika kopia produkter som igenom ett tag har producerads i Pakistan och säljs under namnet Kamikaze via en distributör i Spanien. I USA ändras namnet till Tokon.

Sverige:

 

2008: ShotokanShop Sverige AB etableras för att hantera den ökande efterfrågan av KAITEN:s produkter i resten av Skandinavien.

Danmark/Sverige:

I slutet av 2012 sammanlags ShotokanShop Sverige AB och ShotokanShop Danmark till ett bolag. Namnet ändrades från ShotokanShop till KAITEN Danmark A/S och KAITEN Sverige AB.

Lokalt lager i Danmark och Sverige etableras för att säkra snabb leverans till hela Skandinavien - det etableras ett tätt samarbete med flera stilförbund i Skandinavien.

I början på 2017 etableras ett samarbete med Svenska Karateförbundet och Riks Idrotts Gymnasiet (RIG) om leverans karateutrustning och sponsoring av Svenska Karateförbundets landslag, framtidsgrupp, OS grupp och elitsatsning samt Riks Idrotts Gymnasium (RIG).

FN - Global Compact:

ShotokanShop Sverige AB ansluts till FNs Global Compact Program. Som arbetar aktivt för människors rättigheter, miljö, arbetstagares rättigheter och bekämpning av korruption.

Ständig utveckling:

Med ett brett urval av karate dräkter och ett brett urval av tillbehör producerad under namnet KAITEN. Håller vi ständigt på att vidareutveckla våra dräkter och produkter.

Olika kroppsformer - olika dräkter - THE KAITEN Revolution!

I många år har det varit en standard för dräkternas form. Detta har vi på KAITEN gjort upp med, så oberoende av vilken kroppsform man har ska det vara möjlighet att hitta en dräkt som passar. Vi har därför gjort flera av våra dräkter i olika typsnitt.

Slim: för den smala karate

Regular: det vanliga typsnitt

Plus: för den lite kraftigare karate

 

 

STORLEKS GUIDE

Vi vet det är svårt att välja storlek på något som man köper i en webb shop, hur är passformen, hur passar det med den dräkten jag har i dag etc. För att hjälpa har vi gjort en storleks guide till våra dräkter, där man då har möjlighet att jämföra den dräkten man har i dag – men den dräkten som man önskar köpa.

Är det första gången man köper dräkt, har man här också en indikation av storleken på dräkten.

WKF/Shobu Ippon

Det var en stor efterfråga efter KAITEN:s kvalitet inom Kyokushinkai/Ashihara. Därför lanserades under 2009 en dräkt, speciell för användning inom Kyokushinkai/Ashihara. Designad efter alla konstens regler. En traditionel vit karatedräkt Den fick sin reella introduktion i samband med att KAITEN/ShotokanShop sponsrade Swedish Open 2010 i Lund, samt SM 2011 i Gävle

SHOWROOM

350m2 showroom och lager vid Väla Inköpscentrum, Helsingborg. Ring 0703-688201 för bokning.

Vi har ett stort samarbete med många klubbar runt om i Sverige - kontakta oss om du behöver hjälp med att hitta en klubb som passar dig.

Danmark: Ålborg BudoShop, Fanøgade 3 i Ålborg är nu officiel forhandlare af KAITENs produkter, ring på telefon 2253 1333 och book en präsentation.

Idéer?

Vi lyssnar mycket på våra kunder, så har du synpunkter, ideer eller events som du gärna vill dela med os, får du gärna kontakta oss på: info@shotokanshop.se

Eller gå in på vår Skandinaviska Facebook logg: www.Facebook.com/Kaiten.Karategi

Klubber og foreninger:

Vi samarbetar gärna med din klubb eller föreningar om olika events, tävlingar eller klubbrabatt i samband med köp av KAITEN:s produkter. Kontakta kundtjänst: info@kaiten.info

Välkommen som kund hos KAITEN Sverige AB

Danmark:
KAITEN Sverige AB
Blokken 15
3460 Birkerød
Danmark@KAITEN.info
Tlf.: +46 (0)703-688201

Bank: Nordea
Bankkonto: 6886 818 236
Revision: IAM Consulting AB

Sverige:
KAITEN Sverige AB
Post Box 5075
250 05 Helsingborg
Organisationsnr. 556748-2087
Tfn.: 0703-688201
Sverige@KAITEN.info

Showroom/Sverige:
KAITEN Sverige AB
Djurhagshusvägen 325
254 77 Fleninge
Tfn.: 0703-688201 (ring eller mejla för tidsbokning)
Sverige@KAITEN.info

VAT nr.: SE556748208701
EORI-nummer SE5567482087
Etableringsår: 2008
Bank: Nordea
BankGiro: 253-8403

Swift: NDEASESS
IBAN: SE06 9500 0099 6018 0456 6758
Revision: IAM Consulting AB